Letterpress Geboortekaartjes

Hoera! Een kleine op komst!

Ben je zwanger en op zoek naar een speciaal geboortekaartje? Dan ben je op de goede plek beland. Ik maak ambachtelijk gedrukte, letterpress geboortekaartjes. De indruk die bij het letterpress drukken in het papier ontstaat, geeft een uniek en warm karakter. Met een breed aanbod aan papiersoorten en kleuren is er iets voor elke stijl; klassiek, modern, vintage, stoer, retro.

Papier

De mooiste papiersoorten.

Letterpress

Een prachtige indruk.

Kaart op maat

Ik help jullie graag aan een uniek geboortekaartje, speciaal ontworpen voor de geboorte van jullie kindje. Het is uiteraard ook mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren. Ik druk het graag voor jullie! Om er voor te zorgen dat de kaart helemaal naar jullie wens wordt, werk ik graag persoonlijk met jullie samen. Neem contact met me op voor een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en gaan we aan de slag!

Gratis ontwerp!

Het ontwerp voor jouw kaart maak ik kostenloos.

Snelle levering

2 - 4 werkdagen

Presto's collectie

De leukste geboortekaartjes

Eigen ontwerp

Dit wordt het!

Weten jullie al precies hoe de kaart eruit moet zien? Stuur me dan het bestand toe en ik zal kijken hoe we het ontwerp geschikt kunnen maken voor het letterpress proces.

Het ontwerpproces

Het ontwerpproces

Hier lees je wat je kunt verwachten.

Gratis ontwerp!

VOORWAARDEN

De kosten voor het maken van een ontwerp bedragen € 50,-. Bij bestelling van je kaarten wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totaalprijs.