Letterpress Geboortekaartjes

Hoera! Een kleine op komst!

Ben je zwanger en op zoek naar een speciaal geboortekaartje? Dan ben je op de goede plek beland. Ik maak ambachtelijk gedrukte, letterpress geboortekaartjes. De indruk die bij het letterpress drukken in het papier ontstaat, geeft een uniek en warm karakter. Met een breed aanbod aan papiersoorten en kleuren is er iets voor elke stijl; klassiek, modern, vintage, stoer, retro.

Papier

De mooiste papiersoorten.

Letterpress

Een prachtige indruk.

Kaart op maat

Ik help jullie graag aan een uniek geboortekaartje, speciaal ontworpen voor de geboorte van jullie kindje. Het is uiteraard ook mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren. Ik druk het graag voor jullie! Om er voor te zorgen dat de kaart helemaal naar jullie wens wordt, werk ik graag persoonlijk met jullie samen. Neem contact met me op voor een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en gaan we aan de slag!

Gratis ontwerp!

Het ontwerp voor jouw kaart maak ik kostenloos.

Snelle levering

2 - 4 werkdagen

Presto's collectie

De leukste geboortekaartjes

Eigen ontwerp

Dit wordt het!

Weten jullie al precies hoe de kaart eruit moet zien? Stuur me dan het bestand toe en ik zal kijken hoe we het ontwerp geschikt kunnen maken voor het letterpress proces.

Het ontwerpproces

Het ontwerpproces

Hier lees je wat je kunt verwachten.

Inspiratie

Verzamel alle dingen die inspiratie kunnen bieden voor het ontwerp van het geboortekaartje. Dit kan vanalles zijn; voorbeelden van andere kaartjes, kleertjes, foto’s van de babykamer, leuke tekeningen, versjes, kleuren, een lettertype, etc.

Planning

Maak tijdig een afspraak voor het bespreken van het geboortekaartje. Het liefste rond de 30e week van de zwangerschap. Het is natuurlijk handig dat alles geregeld is, voor het geval jullie kindje iets eerder geboren wordt.

Aantal kaarten

Bedenk wie je allemaal op de hoogte wilt brengen van de geboorte van jullie kindje.

Maak een afspraak

Ik ga graag met jullie in gesprek om jullie beter te leren kennen. Breng al je verzamelde inspiratiebronnen mee. We bespreken de stukken die ik voor jullie mag maken. Jullie kunnen voorbeelden en verschillende papiersoorten bekijken en voelen. Zo kom ik meer te weten te komen over jullie wensen en ideeën en kunnen we samen tot een mooi resultaat komen.

InPUT

Ons gesprek is het startpunt voor het ontwerp van het geboortekaartje. Daarnaast ontvang ik graag de tekstuele invulling zo volledig mogelijk. Hebben jullie nog niet besloten hoe jullie kindje gaat heten? Geen probleem! Dan maak ik een ontwerp met een voorbeeldnaam.

Concept

Gebaseerd op jullie aangegeven voorkeuren en gewenste stijl zal ik een eerste ontwerp maken. Jullie ontvangen binnen 1-2 weken het conceptontwerp van het geboortekaartje.

Definitieve ontwerp

Aan de hand van jullie feedback op het eerste ontwerp wordt een definitief ontwerp gemaakt en worden eventuele andere stukken (bijvoorbeeld enveloppen) vormgegeven.

Proefdruk

Omdat het maken van één enkele kaart zeer kostbaar is op een drukpers, ontvangen jullie een digitale proefdruk van alle stukken van jullie bestelling. Zo kan nog één keer gecontroleerd worden of elk detail klopt.

Duur

Het hele ontwerpproces zal zo’n 2 tot 3 weken duren, afhankelijk van de complexiteit van het kaartje.

pRODUCTIE

Wanneer jullie kindje geboren is, ontvang ik de geboortegegevens. Ik pas het ontwerp aan en stuur jullie de digitale proefdruk nog dezelfde dag toe. Als ik jullie goedkeuring op de digitale proefdruk heb ontvangen, begin ik met drukken.

eNVELOPPEN

De bestelde enveloppen kunnen jullie van te voren krijgen. Dan kunnen jullie alvast beginnen met schrijven en is alles helemaal klaar voor als jullie kindje komt.

Duur

Ik doe mijn best om geboortekaartjes binnen 3 werkdagen klaar te hebben, zodat jullie iedereen zo snel mogelijk op de hoogte kunnen brengen.

Voltooiing

Zodra de kaartjes klaar zijn, worden ze zorgvuldig gecontroleerd en verpakt. Je kunt ze dan komen ophalen of ik kan ze naar jullie verzenden. Wonen jullie in de buurt? Dan kom ik ze ook graag langs brengen!

Verzending

De verzending verloopt via Post NL. Jullie ontvangen de track en trace code, zodat jullie de zending kunnen volgen.

Presto's Collectie

Gratis ontwerp!

VOORWAARDEN

De kosten voor het maken van een ontwerp bedragen € 50,-. Bij bestelling van je kaarten wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totaalprijs.