Letterpress Trouwkaarten

Ja! Jullie gaan trouwen!

Kondig jullie trouwdag aan met een prachtige letterpress trouwkaart. De trouwkaart is het eerste wat jullie gasten te zien krijgen en zet de toon voor jullie bruiloft. Casual, feestelijk romantisch, chique of bohemian; Presto helpt je aan een unieke uitnodiging die past bij jullie speciale dag.

Naast trouwuitnodigingen bied ik een brede selectie letterpress drukwerk voor de receptie, zoals programma’s, naamkaartjes, menukaarten etc. Alles speciaal ontworpen voor jullie trouwdag.

Letterpress

Een prachtige indruk.

Kaart op maat

Ga voor een ontwerp op maat, exclusief voor jullie bruioft! Ik help jullie graag aan een trouwkaart die helemaal past bij jullie speciale dag, en in de stijl die jullie voor ogen hebben. Om er voor te zorgen dat de kaart helemaal naar jullie wens wordt, werk ik graag persoonlijk met jullie samen.

Neem contact met me op voor een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en gaan we aan de slag!

Trouwstationary

Alles volledig in stijl.

Save the date kaarten

Maak jullie trouwdatum bekend!

Enveloppen

Ruim assortiment enveloppen.

Gratis ontwerp!

Het ontwerp voor jouw kaart maak ik kostenloos.

Snelle levering

3 - 5 werkdagen

Presto's collectie

De mooiste trouwkaarten

Eigen ontwerp

Dit wordt het!

Weten jullie al precies hoe jullie trouwkaart eruit moet zien? Stuur me dan het bestand toe en ik zal kijken hoe we het ontwerp geschikt kunnen maken voor het letterpress proces.

Het ontwerpproces

Het ontwerpproces

Hier lees je wat je kunt verwachten.

Inspiratie

Om tot een prachtig ontwerp te komen voor jullie speciale dag, is het handig om wat inspiratie te hebben. Verzamel alle dingen die richting kunnen geven aan het ontwerp van jullie uitnodiging. Dit kan van alles zijn; voorbeelden van andere kaarten, foto’s van jullie trouwlocatie, kleding, een beschrijving van jullie dag, sfeerafbeeldingen, kleuren, een lettertype, etc.

Planning

Save the date kaarten worden over het algemeen 6 maanden tot een jaar van te voren verstuurd. De uitnodigingen worden tussen de 2 en 6 maanden voorafgaand aan de bruiloft verstuurd.

Wat heb je allemaal nodig?

Checklist

– save the date kaarten

– uitnodigingen

– r.s.v.p. kaartjes

– programma’s

– routekaarten

– menukaarten

– zitplaatskaartjes

– bedankkaarten

– enveloppen

Aantal kaarten

Maak een goede gastenlijst om te bepalen hoeveel uitnodigingen jullie nodig zullen hebben. Dubbel check!

Maak een afspraak

Ik ga graag met jullie in gesprek om jullie beter te leren kennen. Breng al je verzamelde inspiratiebronnen mee. We bespreken de stukken die ik voor jullie mag maken. Jullie kunnen voorbeelden en verschillende papiersoorten bekijken en voelen. Zo kom ik meer te weten te komen over jullie wensen en ideeën en kunnen we samen tot een mooi resultaat komen.

Input

Ons gesprek is het startpunt voor het ontwerp van jullie uitnodiging. Daarnaast ontvang ik graag de tekstuele invulling zo volledig mogelijk.

Concept

Gebaseerd op jullie aangegeven voorkeuren en gewenste stijl zal ik een eerste ontwerp maken. Jullie ontvangen binnen 1-2 weken het conceptontwerp van jullie uitnoding

Definitieve ontwerp

Aan de hand van jullie feedback op het eerste ontwerp wordt een difinitief ontwerp gemaakt en worden eventuele andere stukken (save the date kaarten, r.s.v.p. kaartjes, enveloppen, etc.) vormgegeven.

Proefdruk

Omdat het maken van één enkele kaart zeer kostbaar is op een drukpers, ontvangen jullie een digitale proefdruk van alle stukken van jullie bestelling. Zo kan nog één keer gecontroleerd worden of elk detail klopt.

Duur

Het hele ontwerpproces zal zo’n 2 tot 3 weken duren, afhankelijk van de complexiteit en hoeveelheid verschillende stukken.

Productie

Zodra ik jullie goedkeuring op de digitale proefdruk heb ontvangen, begin ik met het drukken van jullie kaarten. Kom gerust even langs om jullie kaarten op de pers te zien!

Duur

Gemiddeld duurt het drukken van een bestelling zo’n 5 werkdagen.

Voltooiing

Zodra de kaarten klaar zijn, worden ze zorgvuldig gecontroleerd en verpakt. Je kunt ze dan komen ophalen of ik kan ze naar jullie verzenden. Wonen jullie in de buurt? Dan kom ik ze ook graag langs brengen!

Verzending

De verzending verloopt via Post NL. Jullie ontvangen de track en trace code, zodat jullie de zending kunnen volgen.

Ja! Jullie gaan trouwen!

Kondig jullie trouwdag aan met een prachtige letterpress trouwkaart. De trouwkaart is het eerste wat jullie gasten te zien krijgen en zet de toon voor jullie bruiloft. Casual, feestelijk romantisch, chique of bohemian; Presto helpt je aan een unieke uitnodiging die past bij jullie speciale dag.

Naast trouwuitnodigingen bied ik een brede selectie letterpress drukwerk voor de receptie, zoals programma’s, naamkaartjes, menu’s etc. Alles speciaal ontworpen voor jullie trouwdag.
Ga voor een ontwerp op maat, exclusief voor jullie bruioft. Of kies je favoriet uit de collectie letterpress trouwkaarten. Het is uiteraard ook mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren. Ik druk het graag voor jullie!

Om er voor te zorgen dat de kaart helemaal naar jullie wens wordt, werk ik graag persoonlijk met jullie samen. Neem contact met me op voor een afspraak. Dan bespreken we de mogelijkheden en gaan we aan de slag!

Letterpress Trouwkaart Modern Chique met Eucalyptustakje in Goudfolie

Presto's Collectie

Gratis ontwerp!

VOORWAARDEN

De kosten voor het maken van een ontwerp bedragen € 50,-. Bij bestelling van je kaarten wordt dit bedrag in mindering gebracht op de totaalprijs.